Мото Пфое на Автосалон София 2011

Общи 09 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5955 посещения | без коментари

За поредна година Мото-Пфое участва на Автомобилен салон София. На общ щанд от над 600 кв.м компанията ще представи едни от най-актуалните модели на Ford, Volvo, Jaguar, Range Rover и Land Rover.
Специалната изненада за посетителите от Ford на софийския автосалон е концептуалният Vertrek. Европейската му премиера се състоя едва преди няколко месеца – на изложението в Женева през март. Автомобилът онагледява идеята на Ford за нов, по-спортен и елегантен SUV и представя следващото поколение Kuga.
Компанията ще представи още новата Fiesta - най-продавания автомобил в България за 2010 г, Ford Focus, мултифункционалния C-Max във варианти с 5 и 7 места и новото Mondeo.
Volvo представя за пръв път пред родна публика новото комби V60, както и първия спиращ сам модел – Volvo XC60 и компактното и чаровно C30.
Забележителна предпремиера на щанда на Мото Пфое ще бъде изцяло новият Jaguar XF, който направи световен дебют само преди два месеца в Ню Йорк. Компанията ще представи още новия XJ – първия представител на най-новото поколение автомобили Jaguar с алуминиева архитектура на купето, вдъхновена от космическите програми.
Range Rover и Land Rover също са подготвили интересни модели. Кулминацията сред предпремиерите на щанда на Мото Пфое ще бъде Range Rover Evoque – най-компактния и най-модерния автомобил, произвеждан някога от Range Rover. Освен него ще бъдат видяни още новият Range Rover и най-достъпният Land Rover – Freelander 2.
По време на изложението, на разположение за тест драйв ще бъде цялата гама на Volvo, Jaguar, Range Rover и Land Rover.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте